ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αγαπάμε το χάντμπολ!
«Αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο, αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση» 
Αντουάν ντε Σαιν-Εξπερύ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό,

  1. Ο Πρόεδρος μαζί με τον Γεν. Γραμματέα και τον Ταμία είναι υπεύθυνοι για την τήρηση του καταστατικού, την εύρυθμη λειτουργία όλων των τομέων του συλλόγου, τον έλεγχο των επιτροπών, την εύρυθμη λειτουργία των ακαδημιών, την συνεργασία με τους φορείς που εμπλέκονται με το αντικείμενο του συλλόγου κ.ο.κ.
  2. Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδριάζει όπως ορίζει το καταστατικό, οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται στο γραφείο του κλειστού Γυμναστηρίου «Γ.Σ.Παπασιδέρης», συζητά για τα προβλήματα που προκύπτουν, παίρνει αποφάσεις για τρέχοντα ζητήματα, ενημερώνει και ενημερώνεται για την πορεία όλων των θεμάτων που είναι δρομολογημένα και βρίσκονται σε εξέλιξη.
  3. Οι συνεδριάσεις του  Δ. Σ.  είναι ανοικτές στα μέλη και στους γονείς των αθλητών, δεν επιτρέπεται όμως η παρακώλυση των συνεδριάσεων.
Η οποιαδήποτε παρέμβαση, ενημέρωση ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να γίνει  προς το Δ.Σ. αφού αναφερθεί το θέμα ζητώντας τον λόγο από τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης.

 

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΕΒΑΝΤΕΖΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
LECIC-ΚΙΟΥΣΗ MIKA-MILANKA

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΤΑΜΙΑΣ
ΓΚΟΥΜΑ ΣΟΦΙΑ

Α' ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

Β' ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ
ΝΤΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΒΡΙΤΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:   6936 89 61 80

e-mail:   info@aspapasideris-koropi.gr

 

Διεύθυνση: 

Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο

"Γ.Σ. Παπασιδέρης"

19400, Κορωπί

Περισσότερα στοιχεία

Α.Σ. "Γ.Σ. Παπασιδέρης"

Το 2015 ιδρύεται το Αθλητικό Σωματείο “Γεώργιος-Σαράντης Παπασιδέρης” όπου αναλαβάνει τη συνέχεια και ανάπτυξη της χειροσφαίρισης στην πόλη του Κορωπίου.

Οι ομάδες των Τμημάτων Υποδομής βρίσκονται κάθε χρόνο σε ιδιαίτερα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, διεκδικώντας τις πρώτες θέσεις των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, ενώ στην Ανδρική Ομάδα βρίσκονται αθλητές της πόλης μας με παραστάσεις από πολυάριθμες εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις αλλά και συμμετοχή στην κορυφαία Εθνική Κατηγορία.

Αισθανόμαστε περήφανοι για την κληρονομιά αυτή και υπόχρεοι για την συνέχισή της.