Ξεκίνημα με νίκη στη Β' Φάση η Ανδρική

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Β' φάση η ανδρική μας ομάδα κερδίζοντας στην έδρα μας τον Ιδομενέα Γαλατά με 30-26.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο για τον Παπασιδέρη ο οποίος όμως με τις οδηγίες του προπονητής μας Dragan Janca και τη βοήθεια της κερκίδας, κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας είναι η μοναδική ομάδα φέτος που έχει κερδίσει και στην Α' φάση, πάλι στο Κορωπί, τον Ιδομενέα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 14-12 για τον Παπασιδέρη, με τον Ιδομενέα ν’ ασκεί μεγάλη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέρνοντας μάλιστα να

ισοφαρίσει, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παπασιδέρης έκανε την διαφορά και έκανε την πρώτη νίκη στη Β' φάση.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους αθλητές μας Σουρλατζή και Πρόφη με τον Γιάννη Σουρλατζή να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι την φετινή σεζόν, σημειώνοντας και 7 γκολ.

Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με την Α.Ε. Χαλανδρίου στο Ο.Α.Κ.Α. (αίθουσα Γ. Κασσιμάτη) το Σάββατο 4/3 στις 18:00.

Ημίχρονα: 14-12, 16-14

Παπασιδέρης (Ντράγκαν Γιάντσα / Γιάννης Ξύδης): Τσιβρανίδης, Σουρλαντζής 7, Γιάντσα 5, Σκουρλής 1, Κώνστας, Ιβάν 1, Κουμασίτης, Παγώνας, Καμαρινόπουλος, Παπαδόπουλος, Αλεξανδρής 2, Προφής 10, Αναγνώστου, Γκεμπαρόφσκι, Καραγιάννης 4, Τάτσης

Ιδομενέας (Νίκος Κοκολοδημητράκης): Παντελάκης, Παπαδάκης 1, Φαλτσέτας 16, Μαλακούνας 2, Σπυρλιδάκης 1, Κισκηράς, Παπαϊωάννου 2, Καμαριανάκης, Αναστασάκης 1, Αλυγιζάκης 1, Ξανθουδάκης, Οσιπίδης 3, Σίσκου Ερνάντεθ, Μιχελάκης

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:   6936 89 61 80

e-mail:   info@aspapasideris-koropi.gr

 

Διεύθυνση: 

Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο

"Γ.Σ. Παπασιδέρης"

19400, Κορωπί

Περισσότερα στοιχεία

Α.Σ. "Γ.Σ. Παπασιδέρης"

Το 2015 ιδρύεται το Αθλητικό Σωματείο “Γεώργιος-Σαράντης Παπασιδέρης” όπου αναλαβάνει τη συνέχεια και ανάπτυξη της χειροσφαίρισης στην πόλη του Κορωπίου.

Οι ομάδες των Τμημάτων Υποδομής βρίσκονται κάθε χρόνο σε ιδιαίτερα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, διεκδικώντας τις πρώτες θέσεις των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, ενώ στην Ανδρική Ομάδα βρίσκονται αθλητές της πόλης μας με παραστάσεις από πολυάριθμες εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις αλλά και συμμετοχή στην κορυφαία Εθνική Κατηγορία.

Αισθανόμαστε περήφανοι για την κληρονομιά αυτή και υπόχρεοι για την συνέχισή της.