Ήττα στην δεύτερη αγωνιστική για την ανδρική ομάδα

Με ήττα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στη Β' φάση του πρωταθλήματος η ανδρική μας ομάδας, χάνοντας με μικρή διαφορά στο ΟΑΚΑ από το Χαλάνδρι 26-24.

Το Χαλάνδρι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν μπροστά με διαφορά τριών τερμάτων αλλά ο Παπασιδέρης κατάφερε στο τέλος να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 13-12.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας αντέδρασε και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 19-16 στο 41'. Δυστυχώς δεν κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά και στο 50' ισοφαρίστηκε σε 21-21.

Η ομάδα του Χαλανδρίου με την εμπειρία της αλλά και παίζοντας αρκετά σκληρά όπως φαίνεται από τις δύο κόκκινες κάρτες που δέχτηκαν παίκτες της (στον Κουλάκη λόγω

3ου δίλεπτου και απευθείας στον Δραγάζη για επικίνδυνο παιχνίδι) τελικά πήρε το παιχνίδι με 26-24.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αγωνίζεται εντός έδρας με τον Ηλυσιακό με σκοπό τα πετύχει τη δεύτερη νίκη της στη Β' φάση που θα τη βοηθήσει στην άνοδό της στην Α2 κατηγορία.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Τσακνής, Κουλάκης, Κουτσόπουλος 11, Θεοφιλάτος 2, Τσεβάς, Μηνιώτης 5, Παπαδάκης 2, Κετιμές, Δερμάνης, Ζαχαρόπουλος 1, Νικολαΐδης, Βούλγαρης 4, Παμποράκης, Δραγάζης 1, Νικολίνταης.

ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ: Τσιβρανίδης, Σουρλατζής 2, Γιάντσα 6, Σκουρλής 4, Κώνστας, Κουμασίτης, Παγώνας 1, Καμαρινόπουλος, Παπαδόπουλος, Αλεξανδρής, Πρόφης 7, Ρισσάκης, Γκεμπαρόφσκι, Καραγιάννης, Κιούσης 4, Τάτσης.

 

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:   6936 89 61 80

e-mail:   info@aspapasideris-koropi.gr

 

Διεύθυνση: 

Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο

"Γ.Σ. Παπασιδέρης"

19400, Κορωπί

Περισσότερα στοιχεία

Α.Σ. "Γ.Σ. Παπασιδέρης"

Το 2015 ιδρύεται το Αθλητικό Σωματείο “Γεώργιος-Σαράντης Παπασιδέρης” όπου αναλαβάνει τη συνέχεια και ανάπτυξη της χειροσφαίρισης στην πόλη του Κορωπίου.

Οι ομάδες των Τμημάτων Υποδομής βρίσκονται κάθε χρόνο σε ιδιαίτερα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, διεκδικώντας τις πρώτες θέσεις των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, ενώ στην Ανδρική Ομάδα βρίσκονται αθλητές της πόλης μας με παραστάσεις από πολυάριθμες εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις αλλά και συμμετοχή στην κορυφαία Εθνική Κατηγορία.

Αισθανόμαστε περήφανοι για την κληρονομιά αυτή και υπόχρεοι για την συνέχισή της.