Ήττα για την ανδρική ομάδα - Μονόδρομος η νίκη στην τελευταία αγωνιστική

Δυστυχώς το Χαλάνδρι νίκησε στην έδρα μας την ομάδα μας με 26-21 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Β ΄Εθνικής ανδρών [1ος όμιλος] κερδίζοντας επάξια την άνοδό του στην Α2 ανδρών.
Το Χαλάνδρι πήρε από την αρχή του αγώνα προβάδισμα στο σκορ και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 13-7.
Ο Παπασιδέρης πλησίασε στο 35΄ 13-9 αλλά το Χαλάνδρι κρατώντας μία διαφορά 3-4 γκολ στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα πήρε την νίκη με 28-23.
Μετά και τη νίκη του Ηλυσιακού στην Κρήτη επί του Ιδομενέα η νίκη είναι μονόδρομος για την ανδρική μας ομάδα στην επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Ηλυσιακό, αφού ο Ηλυσιακός είναι μπροστά με έναν βαθμό ο οποίος και με ισοπαλία κερδίζει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην Α2 κατηγορία.
 
ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ: (Ντράγκαν Γιάντσα): Τσιβρανίδης, Σουρλαντζής, Γιάντσα 1, Σκουρλής 1, Κωνστας, Ιβάν 1, Κουμασίτης, Καμαρινόπουλος 1, Παπαδόπουλος 1, Αλεξανδρής, Προφής 5, Αναγνώστου, Γκεμπαρόφσκι, Καραγιάννης 10, Κιούσης 1, Τάτσης.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: (Γιώργος Δραγάζης), Τσακνής, Ρουμελιώτης, Μουλάκης, Κουτσόπουλος 6, Θεοφιλάτος 1, Στεφανίτσης 2, Μηνιώτης, Παπαδάκης 5, Δερμάνης, Κετιμές 3, Νικολαίδης 5, Βούλγαρης 4, Παμποράκης, Δραγάζης, Νικολίνταης.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:   6936 89 61 80

e-mail:   info@aspapasideris-koropi.gr

 

Διεύθυνση: 

Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο

"Γ.Σ. Παπασιδέρης"

19400, Κορωπί

Περισσότερα στοιχεία

Α.Σ. "Γ.Σ. Παπασιδέρης"

Το 2015 ιδρύεται το Αθλητικό Σωματείο “Γεώργιος-Σαράντης Παπασιδέρης” όπου αναλαβάνει τη συνέχεια και ανάπτυξη της χειροσφαίρισης στην πόλη του Κορωπίου.

Οι ομάδες των Τμημάτων Υποδομής βρίσκονται κάθε χρόνο σε ιδιαίτερα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, διεκδικώντας τις πρώτες θέσεις των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, ενώ στην Ανδρική Ομάδα βρίσκονται αθλητές της πόλης μας με παραστάσεις από πολυάριθμες εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις αλλά και συμμετοχή στην κορυφαία Εθνική Κατηγορία.

Αισθανόμαστε περήφανοι για την κληρονομιά αυτή και υπόχρεοι για την συνέχισή της.