Δεύτερη ήττα για την Ανδρική ομάδα

Τη δεύτερη ήττα γνώρισε η ομάδα μας με 31-30 από τον Ιδομενέα στην Κρήτη.
Ο Ιδομενέας πήρε την πρώτη του νίκη, την οποία πήρε μετά κόπων και βασάνων, με το νικηφόρο αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά.
Όλα πλέον είναι ανοιχτά στον όμιλο για τη δεύτερη ομάδα που οδηγεί στην Α2 εθνική κατηγορία αφού το Χαλάνδρι έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδό του.
Η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του του αγώνα και στο 55΄ προηγήθηκε με 28-26. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα ο Ιδομενέας ισοφάρισε και πήρε την νίκη με 31-30.
 
ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ: Παντελάκης, Παπαδάκης, Φαλτσέτας 13, Μαλακούνας 4, Σπυρλιδάκης, Παπαϊωάννου 5, Καμαριανάκης, Αναστασάκης, Καμπανιέρης, Αλυγιζάκης 1, Καμινάκης, Χουτόπουλος, Οσιπίδης 3, Κωστόπουλος 5, Σάντσεθ, Μιχελάκης
ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ: (Ντράγκαν Γιάντσα): Τσιβρανίδης, Σουρλαντζής 1, Γιάντσα 8, Σκουρλής 3, Κώνστας, Ιβάν 1, Κουμασίτης, Παγώνας 1, Καμαρινόπουλος 5, Παπαδόπουλος, Αλεξανδρής 1, Πρόφης 2, Γκεμπαρόφσκι, Καραγιάννης 2, Κιούσης 6, Τάτσης

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:   6936 89 61 80

e-mail:   info@aspapasideris-koropi.gr

 

Διεύθυνση: 

Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο

"Γ.Σ. Παπασιδέρης"

19400, Κορωπί

Περισσότερα στοιχεία

Α.Σ. "Γ.Σ. Παπασιδέρης"

Το 2015 ιδρύεται το Αθλητικό Σωματείο “Γεώργιος-Σαράντης Παπασιδέρης” όπου αναλαβάνει τη συνέχεια και ανάπτυξη της χειροσφαίρισης στην πόλη του Κορωπίου.

Οι ομάδες των Τμημάτων Υποδομής βρίσκονται κάθε χρόνο σε ιδιαίτερα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, διεκδικώντας τις πρώτες θέσεις των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, ενώ στην Ανδρική Ομάδα βρίσκονται αθλητές της πόλης μας με παραστάσεις από πολυάριθμες εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις αλλά και συμμετοχή στην κορυφαία Εθνική Κατηγορία.

Αισθανόμαστε περήφανοι για την κληρονομιά αυτή και υπόχρεοι για την συνέχισή της.