Δείπνο ανδρικής ομάδας για την άνοδο στην Α2 κατηγορία

Σύσσωμη η ανδρική ομάδα του Α.Σ. "Γ.Σ. ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ" μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου συγκεντρώθηκε στο ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό περιβάλλον της ταβέρνας "ΕΝ ΚΡΩΠΙΑ" του Νικόλαου Γιαννάκου (χορηγό του συλλόγου) όπου και απόλαυσε δείπνο/κέρασμα της διοίκησης για την άνοδο της ομάδας στην Α2 κατηγορία.
Διοίκηση, παίκτες, προπονητικό team, ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας παρευρέθηκαν, χαλάρωσαν και αντάλλαξαν χαντμπολικές απόψεις, ενώ δήλωσαν έτοιμοι για τα σαλόνια της Α2 κατηγορίας που θα πρωταγωνιστήσουν την νέα σεζόν.
Η διοίκηση απένειμε τιμητικές πλακέτες στους αθλητές μας Γιάννη Σουρλαντζή, Δημήτρη Σουρλαντζή, Γιάννη Κάββαλο, Γιάννη Αλεξανδρή και Γεώργιο Τσιβρανίδη, (οι οποίοι αποφάσισαν να κρεμάσουν τις φανέλες τους) για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας κ. Dragan Janca όλους τους αθλητές μας για την μεγάλη προσπάθεια τους και να δεσμευτούμε στους φίλους του συλλόγου μας ότι η νέα σεζόν θα είναι πιο ενθουσιώδης και πολλά υποσχόμενη.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας Θεόδωρο Καλλη για την στήριξη του στην ανδρική ομάδα.
Το Κορωπί παίζει HANDBALL!

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:   6936 89 61 80

e-mail:   info@aspapasideris-koropi.gr

 

Διεύθυνση: 

Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο

"Γ.Σ. Παπασιδέρης"

19400, Κορωπί

Περισσότερα στοιχεία

Α.Σ. "Γ.Σ. Παπασιδέρης"

Το 2015 ιδρύεται το Αθλητικό Σωματείο “Γεώργιος-Σαράντης Παπασιδέρης” όπου αναλαβάνει τη συνέχεια και ανάπτυξη της χειροσφαίρισης στην πόλη του Κορωπίου.

Οι ομάδες των Τμημάτων Υποδομής βρίσκονται κάθε χρόνο σε ιδιαίτερα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, διεκδικώντας τις πρώτες θέσεις των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, ενώ στην Ανδρική Ομάδα βρίσκονται αθλητές της πόλης μας με παραστάσεις από πολυάριθμες εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις αλλά και συμμετοχή στην κορυφαία Εθνική Κατηγορία.

Αισθανόμαστε περήφανοι για την κληρονομιά αυτή και υπόχρεοι για την συνέχισή της.