Άνοδος στην Α2 με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης

Η ανδρική μας ομάδα κέρδισε την άνοδο στην Α2 μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη Β’ φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, ολοκληρώνοντας μια αξιοσημείωτη χρονιά για την ομάδα.

Το επίτευγμα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό δεδομένου ότι η ομάδα αποτελείται κυρίως από παίκτες Κ16 όπου φέτος έπαιξαν για πρώτη φορά στην ανδρική, αλλά και με τους πιο παλιούς και έμπειρους παίκτες όμως να παρέχουν πολύτιμη ηγεσία και καθοδήγηση καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Έχουμε μια ταλαντούχα ομάδα παικτών που έδειξαν μεγάλη ωριμότητα και ανθεκτικότητα καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσουν να ανεβάζουν ψηλά τον Α.Σ. «Γ.Σ. Παπασιδέρης» και το Κορωπί.

Η επιτυχία της ομάδας αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης όλων των εμπλεκομένων, από τον προπονητή Dragan Janca και τους παίκτες, τους εφόρους κο. Γιάννη Ξύδη και κα. Όλγα Ασλανίδη, την διοίκηση και τους φιλάθλους που την ακολουθούσαν όπου αυτή αγωνιζόταν.

Η ομάδα ανυπομονεί τώρα για την πρόκληση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 όπου θα αντιμετωπίσει πιο δυνατούς αντιπάλους και πιο απαιτητικό πρόγραμμα. Ωστόσο, όλοι οι παίχτες με το ταλέντο και την αποφασιστικότητα που έχουν επιδείξει αυτή τη σεζόν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα ανταποκριθούν στην πρόκληση και θα συνεχίσουν να αφήνουν το στίγμα τους στο ελληνικό χάντμπολ.

Επίσης συγχαρητήρια και στην Α.Ε. Χαλανδρίου που επίσης ανέβηκε στην Α2 και μάλιστα αήττητη στην πρώτη θέση.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:   6936 89 61 80

e-mail:   info@aspapasideris-koropi.gr

 

Διεύθυνση: 

Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο

"Γ.Σ. Παπασιδέρης"

19400, Κορωπί

Περισσότερα στοιχεία

Α.Σ. "Γ.Σ. Παπασιδέρης"

Το 2015 ιδρύεται το Αθλητικό Σωματείο “Γεώργιος-Σαράντης Παπασιδέρης” όπου αναλαβάνει τη συνέχεια και ανάπτυξη της χειροσφαίρισης στην πόλη του Κορωπίου.

Οι ομάδες των Τμημάτων Υποδομής βρίσκονται κάθε χρόνο σε ιδιαίτερα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, διεκδικώντας τις πρώτες θέσεις των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, ενώ στην Ανδρική Ομάδα βρίσκονται αθλητές της πόλης μας με παραστάσεις από πολυάριθμες εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις αλλά και συμμετοχή στην κορυφαία Εθνική Κατηγορία.

Αισθανόμαστε περήφανοι για την κληρονομιά αυτή και υπόχρεοι για την συνέχισή της.